#Capítol 29: Presentació de «El Grand Tour Detallista», la nova secció detallista.


Penúltim capítol de la primera temporada del podcast. Font: @Detallspodcasts.


 

L’art dels petits detalls 1x29                                                 18/06/20

Capítol 29: «Presentació de la nova secció»

CONTROL: F/in CARETA Encadenada amb SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Entradeta:  

Hola, grüezihalo, detallistes...   

Bon vespre, bona nit, bon dia o bona tarda. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem es que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes a un nou capítol del podcast, L’art dels petits detalls. El podcast de les petites coses de la bona vida.

Cada dijous, a les set del vespre, ens apropem als petits detalls de la bona vida. Parlem de tot allò que ens recordi els petits detalls.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Benvinguts al penúltim programa de la temporada. Avui us hem preparat un programa molt especial. Esperem que us agradi!

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

S’acosta el final de la temporada. A la vida tot són cicles que comencen i acaben. Nosaltres, tan sols, posarem un punt i apart.

Dijous vinent, dia 25 de juny, acabarem la primera temporada del podcast, L’art dels petits detalls, i és per això que avui us hem preparat un programa molt especial.  

CONTROL: SINTONIA es fon amb F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament «Green Speed»:   

El so de les paraules: estiu, sol i platja ressonen dins nostre. Cada vegada que les sentim ens veiem més prop de la nova normalitat.

I més després de la notícia de l'obertura de les fronteres amb els països Schengen al 21 de juny, i per a països no Schengen i Portugal l'1 de juliol.

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Els viatges amb tren estan de moda: són accessibles econòmicament, còmodes, tranquils, segurs i permeten al passatger recrear-se en el mateix viatge. L'alta velocitat és l'aposta del futur, és per això que l'operadora ferroviària Eurostar i la franc-belga, Thayls, s'han posat d'acord per a crear noves rutes que uneixin Europa.

Sota el paraigües del projecte «Green Speed» volen unir el continent d'una forma més responsable i sostenible amb rutes que connectin el Regne Unit amb el Mediterrani, el Mar del Nord amb l'Atlàntic i els països del Benelux, la regió formada per Bèlgica, els Països Baixos i Luxemburg, amb els pics dels Alps.

Les dues entitats, Eurostar i Thalys, apunten a accelerar el canvi dels viatges aeris i per carretera als viatges amb tren d'alta velocitat. Tenen la capacitat de poder augmentar la quantitat de passatgers de manera anual. De 18.5 milions de passatgers, avui, a gairebé 30 milions al 2030. Més enllà de l’augment de la demanda d’un públic interessat en poder viatjar amb tren assenyalen que, des de les principals capitals europees, actualment ja és possible viatjar entre elles mitjançant el tren.

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Gràcies a aquestes noves connexions seria possible viatjar des del Regne Unit a ciutats alemanyes com, per exemple, Munic, Stuttgart, Hamburg o Colònia. Em resulta especialment interessant perquè moltes vegades hi ha ciutats únicament connectades mitjançant l’avió com pot ser el cas d'Anvers, Bordeus o Lieja.

Els quatre països més beneficiats per aquestes rutes serien el Regne Unit, França, Bèlgica i els Països Baixos, entre d’altres motius perquè Eurostar i Thalys són les grans companyies que han operat en aquestes regions des dels seus començaments.

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i es fon amb F/in MUSIC2 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament «Presentació de la nova secció “...” »:   

Preparar una ruta també forma part del propi viatge en si. Viatjar és un art, una desconnexió, una manera de posar en ordre les idees, és una font d’inspiració i el més important, un moment per fer una pausa per tal de poder desconnectar de tot, absolutament de tot.

Són sensacions, moments i experiències irrepetibles que formen part d’un instant del temps. Són fotografies de moments que són teus i només teus.

Encara que amb precaució, i a poc a poc, comencem a fer plans de vacances, llistes interminables dels llocs per visitar que trobem a faltar i aquells que encara tenim per descobrir; ja sabem que podrem tornar a  viatjar i, per fi, farem realitat aquells somnis que anhelem.

M’encanta el hastag «We need Switzerland» que forma part de la campanya turística que ha realitzat l’Oficina de Turisme de Suïssa. També, aquell que ha creat «Radio Viajera» que diu que «Tornarem a viatjar».

I tant que tornarem a viatjar. Les persones durant les nostres vacances, per tal d’estar bé i desconnectar de veritat, necessitem sortir de les fronteres del nostre país perquè quan tornem a la normalitat, si és que algun dia hi haurà una normalitat normal, podem encarar el llarg hivern amb un somriure.

CONTROL: F/in MUSIC2 uns segons a PP i es va fonent fins RS.

Amb l’objectiu de presentar-vos «NOM SECCIÓ», la nova secció que arrencarem al setembre de cara a la segona temporada del podcast, avui n’estrenarem la falca.

CONTROL: F/in Falca _ «Nom secció» (00:00).

CONTROL: ENCADENAR amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Tancament:

A la web del podcast: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També, ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat  

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Ens veiem dijous vinent a les set del vespre amb un nou capítol del podcast. Tot i així, si voleu recuperar qualsevol dels nostres capítols anteriors, tan sols cal que entreu a: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot. 

Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «Clubdelspetitsdetallspodcasts».

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè gaudeixis del tot!

Fins la setmana vinent al darrer capítol de la primera temporada de «L’art dels petits detalls», detallistes. Sigueu molt feliços! Ens veiem dijous vinent a les set del vespre.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS.

Set dies i acabem la primera temporada detallista!


Comentaris

Entrades populars