#Capítol 28: «L’art de l’entrevista» 1x04 amb la coach Gemma Soler Raspall i «L’art de saber escoltar» amb el formador Víctor Küppers.

Portada del capítol 28. Font: @Detallspodcasts.
Portada del capítol 28. Font: @Detallspodcasts.




L’art dels petits detalls 1x28                                                 11/06/20

Capítol 28: «L’art de l’entrevista» 1x04 amb la coach Gemma Soler Raspall i «L’art de saber escoltar» amb el formador Víctor Küppers.         

CONTROL: F/in CARETA Encadenada amb SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Entradeta:  

Hola, grüezi, halo, detallistes...   

Bon vespre, bona nit, bon dia o bona tarda. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem es que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes a un nou capítol del podcast, L’art dels petits detalls. El podcast de les coses petites de la bona vida.

Cada dijous, a les set del vespre, ens apropem als petits detalls de la bona vida. Parlem de tot allò que ens recordi els petits detalls. Com bé sabeu, de tant en tant, conversem amb diverses personalitats dins de la secció «L’art de l’entrevista» per tal d’obrir als ulls a d’altres punts de vista i maneres diferents de valorar tot allò que ens envolta. No sempre és possible que qui volem entrevistar accepti l’entrevista.

CONTROL: SINTONIA es fon amb F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament «L’art de saber escoltar»:  

El Víctor Küppers és doctor en humanitats i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. És professor universitari i formador. Küppers és autor de llibres d'èxit com "L'efecte Actitud" i "Viure una vida amb sentit".

És un defensor absolut del poder que té l’actitud per a desenvolupar el màxim potencial de les persones. Afirma que tu vals els teus coneixements, les teves habilitats i la teva actitud, però l'actitud es multiplica.

Víctor Küppers reivindica que en el món actual és importantíssim aprendre a escoltar per tal de poder cuidar les relacions. Té una regla d'or i és que per comunicar-nos millor és cabdal tractar als altres com t'agradaria que et tractessin a tu.

La seva premissa és que ningú que s'acosti a tu quan finalitzi la trobada se’n ha anar sentint-se una mica millor i més feliç. Per a Küppers aquesta és la definició que hauria de definir com hauria de ser una persona espectacular.

A continuació escoltarem un fragment de la conferència que el Víctor Küppers va realitzar per «Aprendemos Juntos» del BBVA.

CONTROL: F/in Tall_Víctor Küppers (04:44)

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

CONTROL: F/in «L’art de l’entrevista 1x04» amb Gemma Soler Raspall fins a RS.  

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Tancament:

A la web del podcast: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També, ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat  

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Ens veiem dijous vinent a les set del vespre amb un nou capítol del podcast. Tot i així, si voleu recuperar qualsevol dels nostres capítols anteriors, tan sols cal que entreu a: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot. 

Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «Clubdelspetitsdetallspodcasts».

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè gaudeixis del tot!

Fins la setmana vinent, detallistes. Sigueu molt feliços!

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS.


Comentaris

  1. Una entrevista brillant. Sou molt bons! Gràcies per ser-hi!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars