#Capítol 27: «Com crear una plataforma de podcasts» amb l'Andrea Cukier i conversarem amb la Marta Tarrats, «MartukiBcn»






L’art dels petits detalls 1x27                                                 02/06/20

Capítol 27: «Com crear una plataforma de podcasts amb l'Andrea Cukier».        

«L’art de l’entrevista 1x03»: Entrevista a l’Andrea Cukier        

CONTROL: F/in CARETA Encadenada amb SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P. 

Entradeta:

Hola, grüezi, halo, detallistes...   

Bon vespre, bona nit, bon dia o bona tarda. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem es que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes a un nou capítol del podcast, L’art dels petits detalls. El podcast de les coses petites de la bona vida. 

Cada dijous, a les set del vespre, ens apropem als petits detalls de la bona vida. Parlem de tot allò que ens recordi els petits detalls. Com bé sabeu, de tant en tant, conversem amb diverses personalitats dins de la secció «L’art de l’entrevista» per tal d’obrir als ulls a d’altres punts de vista i maneres diferents de valorar tot allò que ens envolta. No sempre es possible que qui volem entrevistar accepti l’entrevista. 

No som Catalunya Ràdio, ni tampoc som Rac1 i ni tan sols som un podcast que tingui milions de descarregues com perquè la majoria dels consultats s’animin a confirmar-nos l’entrevista. 

Honestament no ens preocupa gens ni mica perquè sí, d’una banda, aquells i aquelles professionals que en les seves conferències, les seves xarxes i la seva web fan bandera de sumar en lloc de restar i a l’hora de la veritat només confirmen entrevistes als amics que tenen podcasts amb milions de descàrregues, sense ser professionals del sector audiovisual, i als mitjans grans i, de l’altra banda, nosaltres com molt bé canten Els Pets formem part del club dels que, obro cometes, «som el que estimem», tanco cometes, i hem decidit ser aquí per «sumar esforços» no pas per fer veure que no veiem les peticions d’entrevistes;

a partir d’aquí, tot l’equip d’Els petits detalls podcasts 1) no insistirà en aquells convidats/convidades que es pensen que són grans professionals i a l’hora de la veritat tot allò que pregonen ni ells i ni elles, mateixos i mateixes, es creuen perquè sí veritablement fossin «professionals» i «referents» de sectors especialitzats mimarien tot allò que envolta al seu negoci. 2) No oblidin que el temps és or i no només el seu.

Properament emetrem un programa molt especial que estem preparant amb molt d’amor que hem decidit titular-lo «L’art de l’empatia».

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P. 

Recordeu que, si us ve de gust, esteu convidats i convidades al «Club dels Detallistes» tots els dijous, excepte festius, a les set del vespre aquí a: www.lartdelspetitsdetalls.blogspot.com     

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P. 

En el programa d’avui realitzarem la tercera entrega de l’espai «L’art de l’entrevista» amb qui conversarem amb la podcaster argentina, Andrea Cukier, i descobrirem a la Marta Tarrats, responsable del projecte «MartukiBcn».  

Sigueu benvinguts i benvingudes a «L’art dels petits detalls» al «Club dels  Detallistes».  

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent amb F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P. 

CONTROL: F/in «L’art de l’entrevista 1x03» amb Andrea Cukier fins a RS.   

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i es va fonent amb F/in MUSIC2 uns segons a PP i passa a 2P. 

CONTROL: F/in «CONVERSA amb Marta Tarrats» fins a RS. 

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i es va fonent amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.  

Tancament: 

A la web del podcast: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També, ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat  

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Ens veiem dijous vinent a les set del vespre amb un nou capítol del podcast. Tot i així, si voleu recuperar qualsevol dels nostres capítols anteriors, tan sols cal que entreu a: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com. 

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot.  

Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «Clubdelspetitsdetallspodcasts».

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè gaudeixis del tot!

Fins la setmana vinent, detallistes. Sigueu molt feliços!

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS.

 



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars