El Quinetoscopi II: "En què pensen els homes?"...la pel·lícula d'un Best-seller

El best-seller d'Steve Harvey. Font: Google



Val la pena recordar que el llibre
només es pot trobar en la seva edició original.


No és estrany que d'un best-seller se'n esdevingui una pel·lícula. Però el que no és gens habitual, és que d'un llibre que t'ensenya com poder trobar parella, se'n realitzi un film que ha donat la volta el món. 
Pel que fa referència al llibre Act like a lady. Think like a man d'Steve Harvey, que encara no he tingut el plaer de llegir-lo, em fa la sensació que ha de ser prou interessant perquè qui l'ha escrit no sembla pas que sigui cap fantasma. Ans al contrari, Steve Harvey surt a la pel·lícula en moments clau per fer-nos arribar els detalls claus del llibre. Tot i així, vist el film, no estaria de més fer una lectura del llibre per tal de poder-hi aprofundir. Val la pena recordar que el llibre només es pot trobar en la seva edició original.   

Steve Harvey surt a la pel·lícula en moments clau per fer-nos arribar els detalls claus del llibre


Pòster de la pel·lícula. Font: Google



Un altre punt a tenir en compte, és que la pel·lícula no passarà a la història del cinema. Però, val la pena destacar que ens hi podem sentir identificats perquè a més d'un i a més de dos, quan ens ha agradat algú, hem passat per les situacions que viuen els personatges. 

Per acabar, un tastet de la pel·lícula:

 
Tràiler Think like a man. Font: Youtube





Entrades populars