2x10: «Del Barça de Koeman al Barça de després de les eleccions»

 

Capítol 2x09. Muntatge: @Detallspodcasts. Fotos: fichajes.com (posterior) MundoDeportivo (inferior).Capítol 2x10: «Del Barça de Koeman al Barça de...».   

Entradeta: 

Visca el Barça i visca Catalunya!

CONTROL: F/in CARETA «petits detalls» encadenat amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Benvinguts i benvingudes a L’art dels petits detalls, detallistes. El podcast de les petites coses de la bona vida. El podcast dels petits retalls de la vida. El podcast del club dels detallistes.  

Grüezi, detallistes.   

Bona tarda, bon vespre, bona nit o bon dia. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem és que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes al podcast ens escolteu quan ens escolteu. Comencem.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i encadenat amb F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament «Ronald Koeman»: 

L’Edu, un bon amic, em fa arribar una entrevista que un mitjà holandès li va fer a l’actual tècnic del Barça, Ronald Koeman, dies després d’haver firmat per l’entitat de la seva vida. 

El tècnic blaugrana deia, obro cometes, “Cuando uno se da cuenta que el mundo mira solamente con unos solos ojos; entiende que uno deberá tener diferentes versiones de uno mismo para tener opciones de poder luchar, por qué se deberá luchar, sí y mucho, por aquello que uno anhela y, a la vez, desea con todas sus fuerzas”. Tanco cometes. Ronald Koeman, entrenador del Barça. 

Em faig moltes preguntes sobre el tema del Ronald amb l’equip de la seva vida. Perquè, dit de passada, si ha firmat pel Barça no tingueu cap mena de dubte que és perquè és l’equip de la seva vida. Perquè sinó no entenc què fa aquí!

Per mi el Koeman és un bon tècnic. No sé si és dels grans d’Europa perquè no he estat futbolista ni analista tècnic i, per tant, no estic capacitat per valorar si és dels grans o no. Ara bé, és un bon tècnic pel Barça. Tot i així no tinc clar que el dibuix sigui l’encertat. Un 4231.

On ha quedat el sistema que va fer que el Barça fos admirat a tota Europa? Ai, és veritat que l’han ensorrat i ja s’han preocupat que quedés ben anul·lat.

S’acosten les eleccions. Seran el 24 de gener. En ple mercat d’hivern. Mare meva! I a més a més, suposo que des d’aleshores fins l’inici de la temporada vinent els comptarà com un primer any de mandat.

No sé qui guanyarà les eleccions. Només desitjo dos detalls que em semblen importants. El primer no caldrà destituir el tècnic holandès perquè, aquest any, independentment d’això no es guanyarà res perquè primer cal construir i el club s’ha de refundar.

El segon si quan novament hi hagi públic a l’estadi i aquest cridi «Independència» el Club, sí, sí, el club, respongui adequadament. Que per alguna cosa és més que un club. Visca el Barça i visca Catalunya.    

CONTROL: RS MUSIC 1.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.        

Tancament:

A la web del podcast: lartdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida.

També ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot. 

Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «El Club detallista».

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè els detalls els gaudiu del tot!

Ens veiem dijous vinent a les set del vespre, detallistes. Sigueu molt feliços! 

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i F/out  fins a RS.  

 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars