4x01: «Nosaltres versus ells i L’art de l’entrevista amb l’escriptora Neus Arqués»

Foto autora: Neus Arqués. Foto llibre: Planeta de Libros.
Benvinguts i benvingudes, a la quarta temporada de L’art dels petits detalls.

Aquesta nova temporada a «L’art dels petits detalls amb Bernat de Ciurana, un servidor, seguirem aprenent a construir les millors històries. Un podcast produït pels petits detalls podcasts». Bona tarda, bon vespre, bona nit o bon dia. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem és que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes, de nou, al podcast.

Avui iniciem una nova temporada i ens fa molt feliços comunicar-vos que aquest nou curs 2021/22 us presentarem moltes novetats.


En aquest primer programa obrirem de nou L’art de l’entrevista tot conversant amb l’escriptora Neus Arqués. Ens presenta la reedició de Marketing para escritores (Alienta Editorial, 2021). 

En aquesta mateixa web hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust. 

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, Els petits detalls podcasts, visiteu: www.elspetitsdetallspodcasts.cat 

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot.

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè els detalls els gaudiu del tot!

Ens trobarem tots els dijous, excepte festius, a les set del vespre. Sigueu molt feliços, detallistes! 





Comentaris

Entrades populars