2x09: «Els grups de WhatsApp's i les seves vergonyes»

 

Capítol 2x09. Muntatge: @Detallspodcasts. 



Capítol 2x09: «El grups de WhatsApp’s i les seves vergonyes».   

Entradeta: 

CONTROL: F/in CARETA «petits detalls» encadenat amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Benvinguts i benvingudes a L’art dels petits detalls, detallistes. El podcast de les petites coses de la bona vida. El podcast dels petits retalls de la vida. El podcast del club dels detallistes.  

Grüezi, detallistes.   

Bona tarda, bon vespre, bona nit o bon dia. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem és que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes al podcast ens escolteu quan ens escolteu. Comencem.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i encadenat amb F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament «Els grups de WhatsApp’s i les seves vergonyes»: 

No tinc cap mena de dubte que Facebook, qui va crear el famosíssim WhatsApp, sabia molt bé el que feia i, el més important, l’efecte que volia aconseguir.

Que els grups de WhatsApp són un perill amb el temps i una canya tots, absolutament tots, ho hem acabat aprenent. Arribo a la conclusió que no serveixen per res, com la majoria de les xarxes socials. Són una pèrdua de temps! No oblideu que el que a WhatsApp és un incendi, que allunya més que apropa, una trucada és la millor solució a un possible mal entès i la millor manera, sense cap mena de dubte, per evitar conflictes i per què, potser us preguntareu alguns, perquè s’ha de donar la cara i en aquests temps que vivim no és quelcom gaire habitual.

Darrerament he sortit de molts grups de WhatsApp que eren focus de contagis de mala llet i mal estar que no em ve gens de gust compartir.

Alguns i algunes s’amaguen rere el WhatsApp per fotre’s contra algú que cara a cara, i perdoneu, no tindrien pebrot de fer.

No oblideu que qui de veritat us apreciï-hi, per exemple, si vol una comunicació clara amb tu sempre et trucarà, sempre. En canvi, qui vulgui problemes prioritzarà el WhatsApp que no és res més que un focus de merda que ens acabarà esquitxant a tots. Un altre exemple, arriba el vostre aniversari i la persona té el detall de trucar-vos, us aprecia de veritat, un dia que no us espereu us truca per preguntar-vos com esteu, els hi importeu. Si no, amics i amigues, fugiu lluny, ben lluny.

Pregonen egoisme! Pregona’l tu! Ja posats és el que volen... doncs dues tasses.

CONTROL: RS MUSIC1. 

CONTROL: F/in MUSIC2 a PP fins a RS.

CONTROL: amb un fos encadenat amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Tancament:

A la web del podcast: lartdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida.

També ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot. 

Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «El Club detallista».

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè els detalls els gaudiu del tot!

Ens veiem dijous vinent a les set del vespre, detallistes. Sigueu molt feliços! 

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i F/out  fins a RS.  


Comentaris

  1. Senzillament... brillant!

    ResponElimina
  2. Són una estafa els grups! Ben dit i, sobretot, ajuden a crear més problemes del compte!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars