2x07: «Món digital versus món presencial» + «L'art de l'entrevista 2x05 amb Cristina Febrer»

Capítol 2x07 amb «L'art de l'entrevista». Font: @Detallspodcasts.






Capítol 2x07: «Món digital versus món presencial»   

Entradeta: 

CONTROL: F/in CARETA «petits detalls» encadenat amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Benvinguts i benvingudes a L’art dels petits detalls, detallistes. El podcast de les petites coses de la bona vida. El podcast dels petits retalls de la vida. El podcast del club dels detallistes.  

Grüezi, detallistes.   

Bona tarda, bon vespre, bona nit o bon dia. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem és que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes al podcast ens escolteu quan ens escolteu. Comencem.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

En el programa d’avui gaudirem novament de l’espai «L’art de l’entrevista». En aquesta edició conversarem amb la consultora, formadora i speaker, experta en comunicació amb pnl, Cristina Febrer. Comencem.  

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS.

CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament «Món digital versus món presencial»:      

A vegades tinc la sensació que aquest país, a part que li aniria molt bé una pausa, o bé no té ni idea d’on som o, per contra, ha de fer veure que no sap on va!

És molt trist veure que en ple segle XXI, i en plena era digital, encara no hi ha competències sòlides per adquirir una formació online de garanties com Déu mana. Una formació online no vol dir, tipus webinar, connectar-te a Zoom i durant un temps determinat aguantar la classe. No, no, no, res més lluny d’això.

Una formació online adequada vol dir que prèviament el professor ha d’accedir a l’aula física de la universitat en qüestió, allí s’hauria de trobar una càmera i un càmera que li enregistrés la sessió i posteriorment, un cop estès penjada a l’aula virtual, al  campus l’alumnat la pogués descarregar en format vídeo i podcast.  

No em pretendran fer creure que les universitats catalanes que en la seva àmplia majoria són privades i el seu alumnat de mitjana paga més de 4.000 euros per estudiar-hi un curs, no tenen la suficient envergadura per poder-ho fer possible.

I aquest fet és sinònim en el món empresarial. També de veritat em pretenen fer creure que bona part dels seus treballadors no poden treballar des de casa. De veritat?

El món digital va a velocitat de fórmula 1 i el món presencial encara va amb diligència. Més voluntat de sumar, que no oblideu que multiplica, que no pas de restar perquè quan resta multiplica per dos les possibilitats de fracassar. Sentit comú, si us plau, sentit comú. A l’escola, a casa, a la universitat, a la feina, amb la parella, amb els amics i a tot arreu.        

CONTROL: RS MUSIC1.  

CONTROL: F/in MUSIC2 a PP fins RS.

CONTROL: F/in SECCIÓ «L’art de l’entrevista 2x05 amb Cristina Febrer... 2x05» fins a RS.  

Foto «Cristina Febrer»: cristinafebrer.com. Muntatge: @Detallspodcasts. 

CONTROL: amb un fos encadenat amb F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Tancament:      

A la web del podcast: lartdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida.

També ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust. Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat.

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot. 

Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «El Club detallista».

Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè els detalls els gaudiu del tot!

Ens veiem dijous vinent a les set del vespre, detallistes. Sigueu molt feliços! 

CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i F/out  fins a RS. 


Comentaris

Entrades populars