#Capítol2: Què els hi passa als homes?

Portada Capítol 2. Font: @bdeciurana.



  

L’art dels petits detalls 1x02                                        Setembre 19

F/in CARETA Encadenada amb SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Entradeta:

Benvinguts al segon capítol o bé, a la segona entrada, del podcast L’art dels petits detalls.
Un espai on, cada dijous a les set del vespre, hi podreu trobar tot allò que engloba el nostre blog. En definitiva, cada setmana us parlarem d’un petit detall. D’alguna manera, intentarem mostrar els petits detalls de la vida des d’un punt de vista particular.

F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

L’art dels petits detalls va començar sent un blog. A posteriori, arribaren els podcasts i com que un servidor n’és un fanàtic, aquest espai a partir d’ara, també, serà un podcast del segells Els petits detalls podcasts. 

F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

En aquest segon capítol del podcast, partirem del monòleg final d’una comèdia romàntica que porta per nom “Què els hi passa als homes”, una pel·lícula dirigida per Ken Kwapis i estrenada el 6 de febrer del 2009, per parlar d’un tema tan comú i a la vegada tan complicat d’aconseguir en aquesta vida.

Què succeeix quan t’agrada algú que no ets el seu tipus? Val la pena perdre-hi el temps?... En el programa d’avui, dijous 26 de setembre, mirarem de buscar-hi respostes.

F/in SINTONIA un segons a PP i RS. Encadenada amb F/in MÚSICA_Keane “Somewhere Only We Know” uns segons a PP i passa a 2P.
   
Parlament:          

“Què els hi passa als homes” és una comèdia basada en el llibre d'auto-ajuda, del mateix títol, escrit per Greg Behrendt i Liz Tuccillo, inspirat en una línia de diàleg de Sex and the City.

La pel·lícula compta amb un repartiment de luxe que inclou a: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Sasha Alexander, Justin Long, Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin, Kevin Connolly, i Bradley Cooper. Em pregunto quants diners deuria costar aquesta producció de Hollywood.

F/in MÚSICA_Keane “Somewhere Only We Know” uns segons a PP i passa a 2P.

En Neil, interpretat pel Ben Affleck, i la Beth, per la Jennifer Aniston respectivament, fa  set anys que surten junts. Tot i que són feliços junts i tant un com l’altre creuen que són el complement perfecte, ell no creu en el matrimoni. Això em sona. També em sona, a part de resulta una mica típic i tòpic, el fet que sempre és l’home qui li fa por casar-se. Seria bo recordar que existeixen dones que una vegada els hi han demanat per casar-se amb elles han fugit més ràpides que la velocitat de la llum.

F/in MÚSICA_ Keane “Somewhere Only We Know” uns segons a PP i passa a 2P.  

El seu amic en Ben, interpretat pel Bradley Cooper, està casat amb la Janine, magníficament interpretada per la Jennifer Connelly, li és infidel amb l’Anna, interpretada per la Scarlett Johansson, que està terriblement enamorada del seu ex en Conor Barry. Embolica que fa fort!

Arribem al cim amb la Gigi, excel·lentment interpretada per la Ginnifer Goodwin, una amiga de la Beth i la Janine que intenta trobar l'home dels seus somnis a la desesperada.

RS MÚSICA_Keane “Somewhere Only We Know”.   

Un bon dia es creua amb l’Àlex, un cambrer i propietari d’un pub nocturn, qui l’acaba assessorant de manera magistral sobre temes relacionats amb la recerca de la parella idònia. A partir d’aquí, resulta molt interessant veure la seva evolució. El resultat, el magnífic monòleg final de la pel·lícula. Una reflexió interessant a tenir en compte per arribar a bon port en les relacions i, al mateix temps, amb la vida.     

F/in TALL “Què els hi passa als homes?” (1:55) a PP i RS.

Em resultaria interessant fer una cafè amb la Gigi. M’imagino que el fem al Cafè Flore, al barri de Saint-Germain-des-Prés, de París.

M’agradaria tenir-la al davant per recordar-li unes paraules de l’escriptora, Maica Rivera, que diu... obro cometes... 

“Ets tu qui ha de mostrar al món allò que «vals». El món no té temps de «buscar-te». Lamento dir-te que ningú et «trobarà». En aquest món de bojos no esperis a ningú. Surt i mostra qui ets i el que fas. El temps és arrogant, com la societat, va massa de pressa i no facilita res de res a ningú. El món no té temps de buscar res. En els temps actuals va massa de pressa i el problema més gros que tenim és que encara no se’n ha donat compte. Tanco cometes.

Surt de casa. No busquis i sigues feliç. Si coincideixes amb algú que no et té en compte ni et demostra interès, deixa’l anar. No serveix de res intentar retenir-lo, és perdre el temps. I per desgràcia, no tenim tot el temps del món.

Fa un cert temps l’actriu Jessica Chastain escrivia al Twitter, obro cometes, “I al final, l'amor que reps és igual a l'amor que ofereixes”. Tanco cometes. Per això és molt important aprendre a seleccionar correctament. Podries dir-me que no és fàcil. D’acord, t’ho compro. Però la vida és així ens agradi o no.  

Mira, un cantant que m’encanta un dia escrivia al diari Ara, obro cometes, “Amb els anys aprens que, facis el que facis, hi ha gent que no t'estimarà mai. I entens que has de fer el que t'agrada. Si t'agrada a tu, podràs defensar-ho; i si pots defensar-ho, hi haurà gent que s'ho creurà i li agradarà. Si vols agradar a tothom, acabes no agradant-te a tu”. Tanco cometes.

Pensa que no estàs sola i que som molts que, com tu, busquem o estem atents a tot allò que la vida ens depararà per veure si, el dia menys pensat quan menys ens ho esperem, ens agafarà desprevinguts i ens apareixerà quan comprem el pa un diumenge al matí. I dic un diumenge perquè, suposadament, podrem gaudir de tot el temps del món, tal i com ens recorda l’Anna Guitart. Aleshores, gaudirem d’un esmorzar extraordinari perquè bàsicament disposarem de dos ingredients molt poderosos, un, la persona idònia i, dos, tot el temps del món.

No tinc cap mena de dubte que quan apareix la persona idònia, el món es para. Els estels s’alineen i tot, absolutament tot, flueix com mai havia fluït. De cop, no cal buscar res. Com molt bé diu aquella cançó de la Beth, obro cometes. “Hi ha tanta llum que és tot més clar, és tan senzill no cal buscar. Hi ha tanta llum que és tot més clar”. Tanco cometes.

Bona sort, Gigi!

F/in MÚSICA_SAU “Laia” a PP fins a resoldre.

F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Tancament:

F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Recordeu que a la web del podcast: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i allí, ens podreu escoltar i tornar a escoltar sempre que us vingui de gust.

Fins la pròxima, detallistes.  

F/in SINTONIA un segons a PP i es va fonent fins a RS.   

Comentaris

  1. Uns bons consells per a aprendre a viure un xic millor. Un bon podcast!! 👍

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars