Willkommen in München Carlo Ancelotti!!!

Carlo Ancelotti a la seva presentació al FCB. Font: Sport




Munic (Baviera, Alemanya) 11 del matí. Ciutat esportiva del Bayern de Munic, i des d'avui serà la nova casa de Carlo Ancelotti, el nou tècnic del Bayern durant les pròximes tres temporades fins al juliol del 2019.  

“Estic molt feliç per poder estar aquí, el Bayern és un club de futbol fantàstic! Tinc moltes ganes de començar”.


Ha assegurat el nou míster italià a Fcb.tv durant la seva presentació a l'estadi del club, l'Allianz Arena. Tot just fa dues hores i uns minuts que Ancelotti ha estat presentat com a nou tècnic del club. Convé recordar que aquesta tarda dirigirà el seu primer entrenament a partir de les 16:30h, i aquest es podrà veure en directe al canal de YouTube del Bayern. 

La veritat és que només d'entrar a la sala de premsa, l'entrenador s'ha mostrat contentíssim d'iniciar aquesta nova aventura, i ha assegurat que rendiran al màxim i que estan preparats per competir a fons a totes les competicions. 

Volem jugar un bon futbol ofensiu que també divertirà a l'afició”.


Durant la presentació els periodistes li han preguntat per l'exentrenador del Bayern, Pep Guardiola i ha confirmat que tenen una relació fantàstica i que li ha desitjat sort en un missatge en italià “In bocca al lupo!” (Molta Sort) que Ancelotti s'ha trobat al seu nou despatx de la Säbener Straße, a la ciutat esportiva del club.   

Reviu la presentació de Carlo Ancelotti. Font: Youtube


Comentaris

Entrades populars