116è aniversari del Bayern de Munic!!!

Karl Heinz Rummenigge, director general del Fußball-Club Bayern München e. V.

Ahir dissabte va ser un dia molt especial per al FC Bayern! i no només per la victòria contra el Wolfsburg per 0-2. Els autors dels gols van ser Kingsley Coman (66’) i Robert Lewandowski (74’)

A Munic, un 27 de febrer de fa 116 anys es fundà el club més premiat d'Alemanya. Onze joves guiats per qui a posteriori, fou el primer president del Bayern, Franz John, van fundar el FC Bayern München al Cafè Gisela del barri de Schwabing dela capital bavaresa. Aquella fet va ser tot una rebel·lió, suposava una escissió del Männer-Turn Verein (MTV).

Un esdeveniment que ha marcat la història del futbol. Aquest club que va ser fundat en una de les sales del Cafè Gisela, s'ha convertit en un dels clubs esportius més grans del món. El Bayern avui dia té 270.000 socis i més de 4.000 penyes a tot el planeta. També, s'ha de tenir en compte que a les seves vitrines durant aquests 116 anys d'història s'han omplert de grans títols esportius: 25 Bundesligues, 17 copes d'Alemanya, 5 Champions League, 2 Intercontinentals, 1 Mundial de Clubs, 1 Copa de la UEFA i 1 Supercopa de la UEFA.


Felicitats, FC Bayern!!!

Comentaris

Entrades populars