Sobre mi

Foto: @Detallspodcasts.


Sobre mi: 

Sóc en Bernat de Ciurana un apassionat de les històries boniques que aprecien els petits detalls de la bona vida. Gaudeixo tant dels petits detalls d’una gran pel·lícula com, per exemple, Un bon any, com d’un capítol de House of Cards, una sèrie de televisió de Netflix que actualment és considerada una obra mestra. També m'apassionen els llibres que m'expliquen bones històries. Aquesta predilecció per les històries em ve de petit quan, d’una banda, m’encantava que em llegissin diferents relats i, de l’altra, escoltava les radionovel·les que s'emetien a les diferents emissores.  

Després d'un parell d'experiències laborals a les ràdios locals (Ràdio Sarrià i QuartFm) vaig decidir estudiar Comunicació Audiovisual pel meu amor per la ràdio, per les ficcions sonores i pel fet de poder produir-ne alguna algun dia. 

Actualment sóc Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Vaig néixer un 22 de setembre de l'any 1982. D'aquell dia no en recordo res en absolut. Des de sempre m'ha apassionat el món dels mitjans de comunicació, especialment la ràdio. Foto: @bdeciurana. Font: portada del podcast @Detallspodcasts i @bdeciurana


Sobre el podcast:

L’art dels petits detalls és el podcast de la bona vida. Ens aproparem a les petites coses de la bona vida. Parlarem de tot allò que ens recordi els petits detalls. Compartirem les nostres experiències. Viatjarem tot fent «Parada i fonda» a tots aquells hotels i restaurants d'arreu del món que valoren el savoir faire. I finalment, gaudirem de «L'art de l'entrevista» on conversarem amb aquelles personalitats que, d'una banda, valorin l'art de l'empatia i, de l'altra, entenguin que per ser el que estimem convé #sumaresforços.  

Compartim records, emocions i instants. Fem de tot perquè els detalls els visquis del totCom diuen els amics de MySwitzerland "Fem de tot perquè desconnectis del tot".    

Si et ve de gust sintonitza «El Club dels Detallistes» tots els dijous, excepte festius, a les set del vespre.   


Equip:

Una programa dirigit i presentat per: 
Bernat de Ciurana

Producció executiva:
Bernat de Ciurana

Producció «Els petits detalls podcasts»:
Marta Martí

Guions:
Bernat de Ciurana. 

Muntatge:
Bernat de Ciurana 

Veu «careta» L'art dels petits detalls:
Laura F·. 

Veu «careta» Els petits detalls podcasts:
Raquel Camón 


Una producció de:

«PodcastingWorkshop»

«PodcastingWorkshop»
By Bernat de Ciurana/Els petits detalls podcasts