Sobre mi


Sobre mi: 

Sóc en Bernat de Ciurana un apassionat de les històries boniques que aprecien els petits detalls de la bona vida. Gaudeixo tant dels petits detalls d’una gran pel·lícula com, per exemple, Un bon any, com d’un capítol de House of Cards, una sèrie de televisió de Netflix que actualment és considerada una obra mestra. També m'apassionen els llibres que m'expliquen bones històries. 

Aquesta predilecció per les històries em ve de petit quan, d’una banda, m’encantava que em llegissin diferents relats i, de l’altra, escoltava les radionovel·les que s'emetien a les diferents emissores.  

Després d'un parell d'experiències laborals a les ràdios locals (Ràdio Sarrià i QuartFm) vaig decidir estudiar «Comunicació Audiovisual» pel meu amor per la ràdio, per les ficcions sonores i pel fet de poder produir-ne alguna algun dia. 

Actualment sóc Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Vaig néixer un 22 de setembre de l'any 1982. D'aquell dia no en recordo res en absolut. Des de sempre m'ha apassionat el món dels mitjans de comunicació, especialment la ràdio. Entrades populars