«#Empregunto» 3: «La coherència de la incoherència de l'eslògan "ho tornarem a fer"»

Foto: Miguel Ruíz/FCB
Empatitzo amb la directiva del FCB perquè entenc que la Junta de Laporta s'ha trobat una situació al club que crec que és molt més greu del que s'esperaven.

 

Si no destitueixen Ronald Koeman tindré clar que, d'una banda, tot, absolutament tot, estava improvisat i, de l'altra, l'eslògan de l'"ho tornarem a fer" veritablement només era pur màrqueting per guanyar unes eleccions i arribar al poder del Barça perquè si de veritat ho vols tornar a fer només, només, ho pot fer Xavi Hernández, Òscar Garcia, Lluís Carreras o Francesc Xavier Garcia Pimienta.

Val a dir que Hans-Dieter Flick hagués estat una molt bona opció. Mireu què va fer al Bayern.

I que quedi clar que entenc que la situació és terrible i que si fan fora a Koeman se l'haurà d'indemnitzar i tindrà un cost total a la vora de 15 milions d'euros. Així i tot, per un servidor, és indiscutible que el Ronald, per molt heroi de Wembley que sigui, no pot continuar a la banqueta del Barça i a més a més si tenim en compte les darreres declaracions i que bona part dels jugadors tampoc el volen.

La solució és molt fàcil. Cal que busquin una tasca dins l'àrea esportiva pel Koeman i el seu equip fins a final de temporada i nomenin un nou entrenador que torni, d'una vegada per a totes, a il·lusionar a l'afició blaugrana.

Respecte a l'anterior junta, la de Bartomeu, es varen carregar, literalment, el club. No tenien cap mena de vergonya. Perquè no sóc soci perquè si ho fos buscaria la manera de fer-los pagar euro a euro tots els diners malgastats.

Visca el Barça, visca Catalunya, visca Suïssa i Alles Bayern!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars