3x13: «Explicar la nostra història»

En el capítol d'avui us donarem a conèixer tots els detalls que heu de saber per tal de saber explicar la vostra història per a una marca, un projecte, una empresa o pel vostre blog.

Esperem que gaudiu molt del nou episodi del podcast de L'art dels petits detalls amb Bernat de Ciurana, comunicador audiovisual, podcaster i storyteller amant de les històries que aprecien els petits detalls.

Bon vespre, bona nit, bon dia o bona tarda, tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem es que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes a la tercera temporada del podcast. 

A partir d’aquesta nova temporada, al podcast, aprendrem a construir les millors històries. Compartirem moments i experiències amb vosaltres, detallistes! 

El mestre Josep Pla deia que, obro cometes, “petits detalls, grans conseqüències”, tanco cometes. I és absolutament veritat! Els petits detalls mouen moltes coses. Quantes vegades per petits detalls hem deixat una relació o, per contra, l’hem iniciada? Per petits detalls hem decidit acceptar projectes, realitzar viatges que no pensàvem que poguessin succeir... 

Un munt de detalls ens han fet com som! Compartim moments i experiències amb tu, detallista!     

El guru i mestre de mestres del màrqueting Seth Godin diu que, obro cometes, “el màrqueting ja no es tracta de les coses que vens, sinó de les històries que expliques”, tanco cometes. I és veritat!      

Comentaris

  1. Sou molt, i molt, bons. Us desitjo molta sort. Sóc periodista i sé, de primera mà, que en el món del #podcasting hi ha molta rata.... que consti que no ho dic per vosaltres. Només faltaria!!! Sou molt bons haríeu de ser a la corpo o a Rac. Molta i molta, llum!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars