Estrenem nova secció detallista «#Empregunto»: 1«Què passarà a Can Barça?»


Estimats & estimades detallistes, 

Us presento la nova secció "detallista" d'aquest petit blog. En plena tercera temporada del podcast estrenem un article d'opinió. Hi haurà articles que tindran una versió en àudio i d'altres que tan sols seran escrits.   

#EmpreguntoI

Visca el Barça i Visca Catalunya! És curiós i fa uns mesos semblava impossible que avui els socis i sòcies del Barça poguessin exercir el seu dret a vot. 

No tinc cap mena de dubte que des de la Generalitat els era, i els és, absolutament igual si es podien celebrar aquestes eleccions, avui diumenge 7 de març, com si no. Aquí, per desgràcia, tothom juga el paper que li toca interpretar. És patètic i llastimós, però és així. 

El nou President del Futbol Club Barcelona, ens queden unes hores per resoldre el veredicte, ha de ser «independentista»? 


Vivim en una gran ficció digna de ser produïda per Netflix, AmazonPrime, Movistar o qualsevol altra productora audiovisual. Fa pocs dies coneixia un periodista, prejubilat, que em deia que: "Mira, fa 35 anys dedicant-me a l'apassionant món del periodisme i, ara, després d'haver treballat a TV3, Telecinco, Antena3, Televisió Espanyola, Catalunya Ràdio, RNE i Ràdio4 fent informatius, sèries de televisió i tvmovies m'he adonat que sempre, sempre, he fet ficció". Sense comentaris, amics! 

Font: Betevé.

Per què ho dic? Molt senzill. Sovint tot és molt més senzill del que sembla a priori. Els tres candidats a la presidència del Futbol Club Barcelona, per ordre de signatures recollides, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa han dit que mantindran a Ronald Koeman com a entrenador del Barça. L'equip fa massa temps que no enamora i veure'ls jugar ja no és, ni de bon tros, allò que havia estat entre 2003 i 2012. Aleshores algú es creu que si el Barça no guanya res mantindran l'entrenador holandès? Jo crec que no! Així i tot si es vol fer foc nou, ser coherents, si és que la coherència és el que és, i iniciar una nova etapa de canvi "real" cal una reorganització esportiva i econòmica important. 

El senyor Toni Freixa diu que: "El club no s'ha de polititzar" ara bé, ell és el primer que el polititza, dient que no s'ha de polititzar


Per anar acabant... tinc una pregunta: El nou president del Futbol Club Barcelona, ens queden unes hores per resoldre el veredicte, ha de ser «independentista»? 

La meva resposta és que al nou "President" no li hauria de fer por dir si és o no independentista. Si és que ho és, és molt senzill, tan sols cal que es tregui la careta i ho digui en primera persona! No passa res! La veritat sempre!
 
Al final a la vida és impossible caure bé a tothom! El senyor Toni Freixa diu que: "El club no s'ha de polititzar" ara bé, ell és el primer que el polititza, dient que no s'ha de polititzar, i  accepta que a la seva junta hi entri una persona propera a l'extrema dreta. 

Visca el Barça i Visca Catalunya, en lloc de "visc a" com deia el molt honorable, President de la Generalitat, José Montilla. 

Bon diumenge, detallistes!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars