3x01: «Presentació de la tercera temporada»

Portada dels capítols renovades. Font: @Detallspodcasts
L'art dels petits detalls és un podcast setmanal sobre el món de la comunicació i l'storytelling.

Un podcast és un programa de ràdio digital que pots escoltar des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Però a diferència de la ràdio convencional, que té la seva pròpia graella i els seus horaris, el podcast, d'una banda, el pots escoltar sempre que et vingui de gust mentre dus a terme una altra activitat i, de l'altra, el format s'adapta a la teva rutina i no a l'inrevés. 

Cada dijous, excepte festius, al punt de les 19:00 del vespre (hora catalana). publicarem un nou episodi per inspirar-te a comunicar les teves històries en l'apassionant món d'internet.

L'art dels petits detalls. 3x01 «Presentació de la tercera temporada» amb @bdeciurana

En relació amb la durada dels capítols veuràs que n'hi han que són més llargs que uns altres i, també, és probable que empatitzis millor amb uns convidats que amb uns altres. Així és la vida! Com diu aquella cançó dels Pets "la vida és bonica però a vegades complicada".

A L'art dels petits detalls aprendràs les claus per a narrar les teves històries, siguin quines siguin, construir-les i monetitzar-les de manera sostenible a la xarxa. A l'espai «L'art de l'entrevista» descobriràs com diferents professionals d'àmbits diversos us compartiran les seves claus, els seus secrets, els seus èxits i els seus fracassos. Són professionals que han fet coses extraordinàries i estan disposats a ensenyar-te que tot és possible. Evidenciarem que de tot, absolutament de tot, se'n pot aprendre. Descobrireu que, d'una banda, els petits detalls són tot un art i, de l'altra, tenen diversos poders i un d'ells és que tenen l'art de canviar les coses. A la pel·lícula Un bon any, del director anglès Ridley Scott, el Tiu Henry li deia al petit Max: "L'art de perdre pot repercutir en una gran saviesa". Veure que us transmetrem la idea que és molt millor suggerir que evidenciar.

Descobriràs com identificar diferents oportunitats de mercat, com aconseguir que l'audiència sigui de veritat i fidelitzi amb la teva marca i d'aquesta manera es pugui reconvertir en ingressos. Aprendràs a crear infoproductes, venda d'assessories i serveis que aportaran valor a la societat i, sense cap mena de dubte, la faran millor.

També descobriràs com crear sinergies entre professionals que, de veritat, vulguin sumar amb la teva marca.

Sóc en Bernat de Ciurana. Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual. I sóc aquí perquè el que realment m'apassiona és ajudar-te a millorar la teva vida i que mitjançant les històries puguis aconseguir tenir el teu espai a internet.

L'art de petits detalls realment és una excusa perquè, d'una banda, vegis que puc ser algú capaç d'ajudar-te a produir el teu podcast i, de l'altra, oferir-te les claus que has de tenir en compte per comunicar com cal la teva història.

Un dels mestres del màrqueting, Seth Godin diu que "el màrqueting ja no es tracta de les coses que vens sinó de les històries que expliques".

L'art dels petits detalls és el resultat de la meva vocació, la meva passió i la raó per la qual sóc aquí i he decidit fer el que faig.

Actualment, d'una banda, si no lluitem pels nostres somnis i, de l'altra, no sumem esforços per ajudar als altres i per aportar valor a les seves vides no aconseguirem res de res. La cosa ja no només va de vendre; va d'explicar històries. No oblideu el mestre Godin.

Penso que el valor diferencial, que aporta aquest podcast, es transmet a través dels meus continguts, les meves reflexions, les meves experiències i les respostes que em faig de les coses que em pregunto. Val la pena destacar que no sempre m'és possible entrevistar els professionals que tinc al cap. No oblideu que des del punt de vista periodístic una entrevista la poden concedir o no; ara bé si no us la confirmen a causa del moment en el qual es trobi el vostre negoci, o la vostra marca, us recomanaria descartar la possibilitat d'entrevistar el professional en qüestió més endavant. Sóc partidari del fet que si no els interessa ara tampoc els atraurà en el futur. Per mi és ara o mai.



En el programa aprendràs a construir les millors històries. Escolta els nostres podcasts, a la web elspetitsdetallspodcasts.cat i veuràs que tot és possible. Si els nostres podcasts ho han aconseguit perquè el teu no hauria de poder!

Aquí trobaràs totes les claus que necessites per donar a conèixer les teves històries. Aplicant les tècniques més eficaces t'ajudarem a monetitzar els teus continguts.

Aquest podcast és per a somiadors que activament busquen una vida millor; per a detallistes que volen aprendre a comunicar-se a través dels detalls; per qui vulgui compartir els seus moments i les seves experiències; i per qui tingui clar que el nostre missatge combregui amb el seu. Aleshores, aquest programa és per a tu.

Com que aquest podcast és per a tu i crec fermament que la tercera, i renovada, temporada del programa que avui comença serà tot un punt i a part en la història d'aquest podcast us demanem que ens feu confiança i ens doneu una oportunitat per ajudar-vos a traslladar el vostre missatge.

A la nova, i tercera, temporada des dels primers episodis del podcast m'encarregaré d'explicar-te alguns dels principis, de les tècniques i dels conceptes més importants que he après, d'una banda, a través de diferents professionals i, de l'altra, mitjançant el sistema «assaig/error».

A més a més, hem creat noves seccions on comptarem amb la col·laboració de diversos professionals extraordinaris que ens compartiran les seves experiències amb nosaltres.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars