2x01: «La fi d'un cicle + Gràcies, Carles!». Estrena de la 2ª temporada del podcast.


Foto: Carles (RTVAndorra) & Bartomeu (Elespañol).



Capítol 1x02: «La fi d’un cicle»  

CONTROL: F/in CARETA «petits detalls».

El Barça, per mi, té dos problemes molt greus, gravíssims. Comencem!
 
CONTROL: F/in CARETA «l’art» uns segons a PP i passa a 2P.
 
Benvinguts i benvingudes, de nou, a L’art dels petits detalls. El podcast de les petites coses de la bona vida.
 
Grüezihalo, bienvenue i benvingutsdetallistes.   
 
Bona tarda, bon vespre, bona nit o bon dia. Tot dependrà de l’hora que ens escolteu. El que volem es que tots, absolutament tots, sigueu benvinguts i benvingudes, de nou, al podcast.
 
Avui comencem la segona temporada! I ens fa molt feliços comunicar-vos que venim carregats de moltes novetats i de moltes sorpreses.
 
CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.
 
Recordeu que cada dijous, a les set del vespre, ens aproparem als petits detalls de la bona vida. Hem parlat i seguirem parlant de tot allò que ens recordi els petits detalls perquè com vosaltres, també, compartim els moments i les experiències.  
 
CONTROL: F/out SINTONIA i Fos amb F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.

Parlament: «La fi d'un cicle»   

El Barça, com us deia en el titular, té dos problemes. D’una banda, l’equip està fos. Completament fos. L’eix vertebral és el mateix de fa set anys. Un eix que, dit de passada, amb Guardiola va arribar al zenit. Amb el Tito van aconseguir la lliga dels 100 punts. Amb el Tata Martino varen estaven de vacances indefinides i tant va ser així que, abans de menjar-se els torrons, el propi entrenador va comunicar a la directiva del club que a final de temporada marxaria.

Amb el Luis Enrique val la pena recordar que, molt més enllà dels títols, tot i tenint un grandíssim professional a la banqueta que afortunadament sentia els colors, perquè per mi és molt més important que un títol més a la maleïda vitrina, no va poder aguantar més de dos anys, sí... sí... tan sols dues temporades, al club.
 
Que un tècnic del nivell del Luis tan sols pugui mantenir-se dues, miserables, temporades en un club com el Barça escenifica que el problema de l’entitat és de dimensions colossals.  
 
Amb el tècnic asturià, novament, es va exprimir l’equip i ara, al final de la temporada 2019-2020, amb el final lamentable de Valverde i el fugaç Setién... els jugadors estan completament fosos. Sí, sí, completament! I el mestre de mestres, Leo Messi, ja fa temps que se’n han donat compte!  
 
De l’altra, encara falta un any per les maleïdes eleccions! Hi ha una moció de censura oberta contra en Barto... van sumant signatures, però a veure si se’n sortiran!
 
CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.
 
Després del 8 a 2 Josep Maria Bartomeu va prometre canvis! Piqué va dir que si calia, ell marxava!
 
Hem començat la temporada 2020-21 i el més calent és a l’aigüera. Messi no ha pogut marxar i tot i que em diguin, o m’intentin fer creure, que estarà connectat... Què voleu que us digui! Jo crec que té el cap més a fora que a dins.
 
No tenim ni un duro! I a sobre... mal venem els jugadors. Els regalem. Rakitic al Sevilla i Vidal a l’Inter... I Suárez què? Igual que Messi marxarà lliure el proper mes de juny.
 
CONTROL: F/in MUSIC1 uns segons a PP i passa a 2P.
 
Que ningú m’interpreti malament però la Junta de Bartomeu sap perfectament que el COVID-19, sí, sí, la pandèmia, li ha salvat el cul.
 
M’imagino els darrers partits de lliga al Camp Nou amb públic a l’estadi. És evident que la Junta de Bartomeu no ho hauria pogut aguantar. En absolut. Els hagués agradat més o menys, però s’haurien vist obligats a dimitir en bloc i a convocar eleccions quan més aviat millor. I el millor de tot, d’una banda, el presi hauria hagut de donar la cara en una roda de premsa i, de l’altra, hauria respòs  les preguntes dels companys periodistes. Un detall, important, que a dia d’avui encara no s’ha produït. 
 
CONTROL: F/in MUSIC1 Fos amb F/in MUSIC2 uns segons a PP i passa a 2P.   

Parlament: «Estimat, Carles Sabater»   

Estimat amic,
 
No m'oblido de tu. Mai oblidaré el regal que em va fer l'univers. Gràcies a ell ens vàrem conèixer. Recordo que va ser un dissabte de desembre de l'any 1997 a la plaça del Vi de Girona, la meva ciutat. Arribaves pel carrer d'Abeuradors, on el meu avi havia tingut la farmàcia. Just al costat de la mítica pastisseria Roca. Actualment, tancada.
 
Siguis on siguis, estimat amic, voldria felicitar-te pel teu aniversari. Moltes felicitats, Carles! Avui hauries fet cinquanta-vuit anys! Que ràpid passa el temps! I semblava que era ahir aquell fatídic 13 de febrer del 1999. Des d'aleshores he odiat aquella data. Recordo que era dissabte i qui em va trucar per donar-me la notícia. Fou el meu oncle! Amb qui fa 5 anys que no m'hi parlo. Després de la mort de l'avi, i padrí, em va dir: , textualment, "hi haurà un abans i un després". Mira que mai m'havia trucat per gairebé res i aquell matí de febrer ho va fer.
 
Quina casualitat, no?, que haguessis nascut un dia abans que jo vint anys abans! El meu aniversari és el 22 de setembre. No som del mateix any, però vas néixer un dia abans que jo.
 
CONTROL: F/in «Fa molt temps que no sé res de tu» uns segons a PP i passa a 2P.
 
Com cantaves a Laia, inclosa a l'àlbum acústic Bàsic (Picap, 1996), "I tu et preguntes en silenci "digue'm què faig jo aquí". No seré jo qui trenqui un dia amb tots els somnis de la nit. Tots miren en silenci mentre tu aixeques el vol i jo et miro en silenci i et desitjo bona sort."
 
CONTROL: F/in «Fa molt temps que no sé res de tu» uns segons a PP i fos encadenat amb «Secció Arnau» i RS.  
 
CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.
 
A la web del podcast: lartdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.
 
Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.
 
CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.
 
Si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu: elspetitsdetallspodcasts.cat.
 
CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.
 
Si us ve de gust formar part de la nostra comunitat no oblideu que compartim les petites coses, els instants, els nostres records, els indrets que ens han fet com som i l’empatia que ens recorda a tu; i només a tu. Fem de tot perquè ho visquis del tot. 
 
Entreu a la web de la nostra productora, elspetitsdetallspodcasts.cat, i cliqueu allà on diu «El Club detallista».
 
Podreu participar a sortejos, infoproductes gratuïts, capítols exclusius i molt més. Fem de tot perquè els detalls els gaudiu del tot!
 
Ens veiem dijous vinent a les set del vespre, detallistes. Sigueu molt feliços!  
 
CONTROL: F/in SINTONIA uns segons a PP i F/out  fins a RS.  

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars