#Capítol 22: El Barça de Bartomeu

Foto: @LaVanguardiaWeb.






Capítol 22: El Barça de Bartomeu     


L’art dels petits detalls 1x22                                            Febrer 20


F/in CARETA Encadenada amb SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Entradeta:

Benvinguts al vint-i-dosè capítol, o bé a la vintena entrada, del podcast  L’art dels petits detalls.

Un espai setmanal on, cada dijous a les set del vespre, hi podreu trobar tot allò que engloba el nostre blog.

Cada setmana us parlarem d’un petit detall. D’alguna manera, intentarem mostrar els petits detalls i les curiositats de la vida des d’un punt de vista particular.

Comencem.

F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS.  

Parlament:

Visca el Barça i visca Catalunya es deia. I es continua dient. I si, així és. Tot i que ara el Barça de la Junta de Bartomeu comença a fer aigües.

Aquests darrers dies escoltant a l’opinió experta de l’entorn blaugrana es pregunten perquè, l’actual Junta, no convoquen les eleccions. És cert que falta un any per les eleccions, però si el President Bartomeu les convoqués al final d’aquesta temporada seria el millor que podria fer acabar el seu mandat de la manera més raonable.

Aquests darrers dies les informacions que han sortit fent referència al club són lamentables i sí, d’una banda, són mentida ja tarden en denunciar-les i sí, de l’altra, són certes van tard a l’hora de prendre la decisió de dimitir, de nombrar una junta gestora fins a final de temporada i de convocar eleccions al pròxim mes de juny, una vegada hagi acabat la temporada.

També he llegit que mana el Déu del club, el Leo Messi, i si ell decideix carregar-se un entrenador, se’l carrega i si creu que és el moment de convocar eleccions; ell sol té la força per provocar que les convoquin. Entenc que li devem tot, o pràcticament tot, al Messi. Tot i així, la nova Junta entrant a) hauria de tenir una sintonia excel·lent amb el crac de l’equip, b) dotar-se de tota la força i la presència com a professionals executius de prestigi per tal que els capitans, i la resta dels jugadors, entenguin que ells, i només ells, són els que manen i gestionen el club en base als seus ideals i maneres de fer.  

Com que malauradament no estem en un món ideal aguantaran a la cadira fins al final del mandat, al juny de l’any vinent, i marxaran del club dels seus amors amb la cua entre les cames.

Tancament:

Recordeu que a la web del podcast: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També, ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

D’altra banda si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu:
elspetitsdetallspodcasts.blogspot.com.  

F/in SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Ens veiem, novament, dijous vinent a les set del vespre.

Fins la pròxima, detallistes. Sigueu molt feliços!

F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS. 


Comentaris

Entrades populars