#Capítol 17: Per molts anys, Diane

Portada capítol 17. Font: @bdeciurana i @detallspodcasts.


Capítol 17: Per molts anys, Diane   

L’art dels petits detalls 1x17                                              Gener 20

F/in CARETA Encadenada amb SINTONIA uns segons a PP i passa a 2P.

Entradeta:

Benvinguts al dissetè capítol, o bé a la dissetena entrada, del podcast  L’art dels petits detalls.

Un espai setmanal on, cada dijous a les set del vespre, hi podreu trobar tot allò que engloba el nostre blog.

Cada setmana us parlarem d’un petit detall. D’alguna manera, intentarem mostrar els petits detalls i les curiositats de la vida des d’un punt de vista particular.

Comencem.

F/in SINTONIA uns segons a PP i es va fonent fins a RS.  

Parlament Felicitats Diane:            

Dimecres passat celebraves els 55 anys. Vares néixer el 22 de gener de 1965 a Nova York als Estats Units. Felicitats, Diane.

F/in MÚSICA_ Ryan Adams “Dance all night” uns segons a PP i passa a 2P.

Primerament et vaig veure a Sota el sol de la Toscana i en aquella pel·lícula enmig dels xiprers, de les carreteres típiques d’aquesta regió italiana i del poblet italià on et compraves una casa al camp per tornar a començar, la teva mirada em va captivar de tal manera que em vaig enamorar de tu. Des d’aleshores que no m’he perdut cap de les pel·lícules que has fet.

Dos anys després a I que li agradin els gossos que comparties cartell amb el John Cusack t’hauria demanat per casar-me amb tu. Sincerament fèieu una parella extraordinària. D’aquelles parelles que fan enveja perquè veritablement estan excel·lentment compenetrades. Cosa que a dia d’avui resulta complicadíssim coincidir amb una dona que realment valgui la pena.  

Finalment a París pot esperar, estrenada fa 4 anys i comptant que hauries accedit a casar-nos, t’hauria demanat sí no et faria res que el nostre viatges de noces fos similar al de la pel·lícula.

Tornant a la realitat només em queda esperar que aviat, u, conegui la dona de la meva vida i, dos, ben aviat estrenis una nova comèdia romàntica que em regali de nou el teu somriure i el teu savoir faire.

Fins aviat, Diane.

F/in MÚSICA_ Ryan Adams “Dance all night” uns segons a PP i es fon amb F/in SINTONIA un se  gons a PP i passa a 2P.

Tancament:

Recordeu que a la web del podcast: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com hi trobareu tota la informació relativa al podcast i un grapat d’escrits i apartats per gaudir dels petits detalls de la vida. També, ens hi podreu escoltar, i tornar a escoltar, sempre que us vingui de gust.

Recordeu: l’artdelspetitsdetalls.blogspot.com.

F/in SINTONIA un segons a PP i passa a 2P.

D’altra banda si voleu estar al dia de totes les novetats de la nostra productora de podcasts, «Els petits detalls podcasts», visiteu:elspetitsdetallspodcasts.blogspot.com.   
F/in SINTONIA un segons a PP i passa a 2P.

Ens veiem, novament, dijous vinent a les set del vespre.

Fins la pròxima, detallistes. Sigueu molt feliços!

F/in SINTONIA un segons a PP i RS. 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars