Experiències Viatgeres


Al podcast Experiències Viatgeres voltarem amunt i avall pel món tot visitant: ciutats, pobles i regions. Al mateix temps, serem una guia útil per planificar diferents rutes que esdevindran experiències úniques.

Viatjarem per tal de gaudir dels petits detalls de les localitats que visitarem. Viurem tota una aventura sonora. Com a leitmotiv del podcast Experiències Viatgeres ens agrada una frase de l’Èlia Guardiola que diu que “estem fets d’històries, de moments i d’experiències”.

Un bon dia vaig decidir creat el podcast Experiències Viatgeres per mostrar els petits detalls dels indrets que visito. A través d’uns relats de viatges, en format d’àudio, et delectaràs d’uns moments únics i irrepetibles. Amb ell gaudiràs de les petites coses que et fan sentir especial quan viatges. Com que el fet de viatjar és heterogeni el contingut del programa s’adapta, a la perfecció, a les necessitats de cada oient.

En aquest podcast narrem els viatges tal com m’agradaria escoltar-los. El nostre aprenentatge ha estat aprendre dels millors. Deixant-nos portar a través de les seves narracions. A poc a poc hem anat aprenent i creant els nostres relats viatgers. El més important és recordar que dels errors també s’aprèn. Sempre tenim molt present una frase que li deia el Thomas Wayne al seu fill Bruce: “caiem per tornar-nos a aixecar”. Tot seguit ens aixequem i continuem el camí.

Els protagonistes & l'equip:

Direcció, presentació, guió, muntatge i producció: Bernat de Ciurana.
Direcció i copresentació: Sandra Florenza.
Producció “Els petits detalls podcasts”: Marta Martí.
Producció “Experiències Viatgeres”: Bernat de Ciurana i Marta Martí.

Producció executiva:


Escolta'ns: 

Entrades populars