22 anys i sembla que era ahir

Els Sau de camí a l'escenari. Font: Sau.cat 


Avui fa 22 anys del concert que el grup Sau va realitzar al Palau d'Esports de Barcelona. Aquella nit presentaven la gira Set de Gira. El 21 de desembre de 1996 els espectadors van gaudir d'una de les balades més emblemàtiques del grup vigatà, el Boig per tu. Durant les més de dues hores de concert entonaren cançons com: Pertànyer a algun lloc, Laia, La cançó de la noia de l'altre cantó del barFa molt temps que no sé res de tu, Cercles, Junts de nou per primer cop, No sóc capaç, Si un dia he de tornar i Els dies de cada dia inclosa en l'àlbum Set (RCA, 1996).      


Els dies de cada dia durant el Concert Set de Gira. Font: boigpersau

"Podem deixar-ho tot enrera,
i agafar el que volem.
Podem parar i mirar enrera
i veure el que deixem". 
(Els dies de cada dia, Sau) 


Per celebrar el 25è aniversari dels Sau el diari La Vanguardia i la discogràfica del grup editaven el llibre-CD Sau 25 anys. Un disc doble gravat en directe durant la gira Set de Gira. La nit del 21 de desembre de 1996 el grup va aplegar a més de 7.000 persones al Palau d’Esports de Barcelona. 


La cançó de la noia de l'altre cantó del bar. Font: boigpersau


Boig per tu. Font: boigpersau. 


T'estimarem sempre, Carles. Una abraçada, amic. Tal com cantaves "El temps s'emporta els nostres amants, i els herois d'infància que ens han oblidat. Tan sols ens queden tots els records que trobem a faltar". 

"El temps va de pressa, segon a segon,
i anem nosaltres tan a poc a poc.
Només ens queda poder conservar
els nostres records".
(Els dies de cada dia, Sau)


Entrades populars