El Quinetoscopi VI: "Home Again"

Dvd del film Home Again. Font: bestluxuryhome.us 



Títol: De tornada a casa

Títol original: Home Again
País: Estats Units
Estrena: Setembre 2017
Productora: Black Bicycle Entertainment
Distribuïdora: Open Road Films
Direcció i guió: Hallie Meyers-Shyer
Repartiment: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff i Candice Bergen.




Comencem pel principi, la Hallie Meyers és la filla de la directora de cinema, Nancy Meyers. 
Un dels temes que ens mostra la pel·lícula és l'enamorament entre un home i una dona on ella és la gran. Trobo curiós que la nostra societat encara "jutgi" aquest tipus de relacions. Afortunadament, les persones que es troben immerses en aquest tipus de relacions no en fan ni cas. Ben fet, d'altra banda. Tot i així, la societat faria bé de no jutjar aquestes parelles. Potser, dit de pas, el problema és una manca de maduresa general. També podria ser perquè aquella idea, que sempre he entès com un valor, que "el respecte és un viatge d'anada i tornada" no tothom ho percep des dels 360 graus de perspectiva. Una petita possibilitat podria ser que el problema fos d'un servidor per pensar que aquesta societat és prou madura per acceptar-ho. 


Fotograma de la pel·lícula. Font: latimes.com 


Dit d'una altra manera, aquells que quan passegen pel carrer es queden mirant una parella d'aquest tipus, enlloc de criticar-los per la diferència d'edat (quina poca feina que tenen!) podrien somriure'ls i pensar que potser s'estimen, es valoren i són feliços.   


Fotograma de la parella protagonista. Font: cheercut.com 


Arribats aquest punt em faig una pregunta: si aquest tipus de relacions fossin veritablement acceptades es realitzarien pel·lícules per tal que la societat les visualitzés?   


Tràiler oficial Home Again. Font: Youtube







Entrades populars