Podcasts per escoltar: Els cinc moments d'or de la darrera temporada del Suplement de Catalunya Ràdio

Ricard Ustrell als estudis de Catalunya Ràdio. Font: dBalears.cat 



Segurament, ja coneixeu el magazine de cap de setmana de Catalunya Ràdio, El Suplement. Aquestes darreres tres temporades l'ha presentat el periodista Ricard Ustrell.  

Humilment crec que el periodista té bons referents en la manera de saber realitzar les entrevistes. Executar-les correctament no és una tasca gens fàcil. En relació al "savoir faire" de les entrevistes el periodista Antoni Bassas, en una entrevista de promoció del seu darrer llibre Bon dia són les vuit al programa Els matins de TV3, deia que: "Fer una entrevista té dos secrets: preparar-la i escoltar fins al punt que tot el que has preparat ho deixis de banda. És fonamental escoltar". El meu entendre en Ricard s'ha nodrit del bon periodisme de "l'escola Bassas". Una bona mostra són els cinc moments d'or d'aquest any a El Suplement i també la primera part del Preguntes freqüents de Televisió de Catalunya. 

A continuació, us deixo l'enllaç per tal que pugueu gaudir dels cinc moments d'or de la darrera temporada del Ricard Ustrell al capdavant del programa radiofònic.    



Entrades populars