Sensacions. Només són sensacions. Què passarà al Barça?

Jorge Sampaoli, el futurible que enamora Leo Messi. Font: Google




  1. A dia d'avui, i deprés del partit d'anada, el més probable és que el Luis Enrique no renovi, en aquest cas, qui vindrà a partir del proper mes de juny a dirigir el Barça?
  2. El nom d'aquest futurible de la banqueta del Barça, el decidirà el tot poderós Leo Messi? Entenc que és dels millors jugadors de la història del club i del món del futbol. Però a veure, sí és cert que el nom del Tata Martino, ell hi va tenir quelcom a dir, tenim un problema. 
  3. Val tot per renovar a Messi?  
La veritat és que fa dies que sento bullir l'olla i què voleu que us digui? No em desagrada la idea. Anem a pams. Primer, el Barça fa el ridícul contra el PSG a Paris. Segon, el míster és mal educat amb la premsa des del minut zero de la seva etapa al club, i a veure, com a comunicador, em sembla vergonyós que no sigui capaç de saber cuidar els detalls d'un equip que sempre, sempre, n'ha fet bandera. Tot plegat és llastimós. Com a mínim, li voldria demanar dues coses al Luis Enrique, d'ara i fins a final del seu contracte. Primerament, que guardi les formes. Segonament, que l'equip arribi dignament a final de curs. No sé si sap que un entrenador del Barça, a part d'entendre-hi tècnicament, també, ha d'atendre als mitjans de comunicació en les rodes de premsa pre i post partit. No sé si sap que va implícit amb el seu salari.  

Durant la darrera temporada del Pep Guardiola, al tot poderós Bayern de Munic, els va comunicar abans de l'aturada de Nadal que no continuaria, i al mes de gener, el Bayern va fer públic la contractació del Carlo Ancelotti


Així mateix, la directiva no té res a dir? Aquesta gestió del club, que compartim o no la manera de fer, a vegades, tinc la sensació que és com sí no sabessin que el Barça és una multinacional, i que com a tal, haurien d'actuar d'una altra manera. Fer bandera del més que un club, i afirmar que aquest club té savoir faire, i no aplicar-ho, és llastimós. 
No veuen que fa temps que entra aigua a la barca!!!. I aquesta aigua, ja els arriba al coll? No parlaré de bàsquet perquè ni hi entenc, ni m'apassiona, però, també podrien tenir-hi una mica més de cura, de saber fer.

Un altre punt que val la pena tenir en compte és que passarà amb el gran rei del futbol, Leo Messi, a partir del juny del 2018? Marxarà. Es quedarà. Ja té decidit que se'n va del Barça el juny de l'any vinent amb la carta de llibertat? Ell ha de decidir el nom del proper tècnic? La junta té la resposta. Sí em permeteu una extrapolació, en terrenys amorosos, si un no vol dos no s'enamoren. O dit d'una altra manera, no passen a un altre estat.   

Passaria alguna cosa, sí el Barça ara anunciés el nom del proper tècnic?   


Perquè no em titllin d'oportunista, fa temps que vaig publicar que aquest any, i després de tres temporades del cicle Luis Enrique (2015-2017), la banqueta del Barça necessita un relleu. Aquestes alçades de la pel·lícula, un servidor, no apostaria per la renovació del míster. Fem les coses bé, i abans de que l'equip prengui mal, fem un canvi. Salvant les distàncies, durant la darrera temporada del Pep Guardiola al tot poderós Bayern de Munic, l'altre equip dels meus amors, els va comunicar abans de l'aturada de Nadal que no continuaria, i al mes de gener, el Bayern va fer públic la contractació del Carlo Ancelotti. Passaria alguna cosa, sí el Barça ara anunciés el nom del proper tècnic?

La darrera pregunta: ho sabrà fer ara el Barça?


En altres paraules, m'agradaria saber les respostes d'aquestes tres preguntes. Ara bé, molt em temo que no ho sabrem, de manera oficial fins a final de temporada, perquè d'altra banda, a la directiva tampoc li interessa que ho sapiguem. Si aquest club és quelcom semblant a una multinacional, és evident que té un problema perquè ha de prendre decisions, i d'aquest detall, no n'ha sabut mai. Tots sabem que la vida és bonica, però a vegades complicada, ara bé, i amb tota la modèstia, molts dels responsables de grans multinacionals, prenen decisions. L'encertaran o no, però la seva feina els obliga a prendre decisions. La darrera pregunta: ho sabrà fer ara el Barça?    

Finalment, i novament, amb tota la modèstia, una proposta per la futura banqueta de Can Barça:  

  • Lluís Carreras
  • Òscar Garcia
  • Jupp Heynckes
  • Jorge Sampaoli 



Lluís Carreras. Font: Google.

No em negareu que el Lluís Carreras és clavat al Guardiola, i l'Òscar Garcia al Lucho. A veure si la història, en aquest cas, també es repeteix, i un bon dia els podem veure a la banqueta de Les Corts.    

Òscar Garcia. Font: Google.

Jupp Heynckes. Font: Google.









Comentaris

Entrades populars