El Quinetoscopi III: El secret d'Adaline, un film extraordinari 10/10

Tema principal de la pel·lícula. Font: Youtube



Any: 2015
Durada: 112 min.
País: Estats Units 
Director: Lee Toland Krieger
Guió: Salvador Paskowitz, J. Mills Goodloe
Música: Rob Simonsen
Fotografia: David Lanzenberg

Repartiment:
Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Kathy Baker, Amanda Crew, Richard Harmon, Anjali Jay, Lynda Boyd, Peter J. Gray, Lane Edwards, Alison Wandzura, Aaron Craven, Jane Craven, Anthony Ingruber
Productora: Lionsgate / Sidney Kimmel Entertainment / Lakeshore Entertainment
Gènere: Romàntica. Drama. Fantàstic | Drama romàntic


El secret d'Adaline (originalment The age of Adaline) és una pel·lícula romàntica i fantàstica dirigida per Lee Toland Krieger i escrita per J. Mills Goodloe i Salvador Paskowitz. La pel·lícula està protagonitzada per Blake Lively, Michiel Huisman i Harrison Ford i va ser estrenada el 24 d'abril de 2015.

Adaline Bowman neix 1 de gener del 1908. Un bon dia, durant en un passeig amb la seva mare mentre admiren la vista de construcció del pont Golden Gate, coneix al seu primer espòs, un enginyer, amb qui té una filla anomenada Fleeming. Posteriorment, mor el seu marit. Un vespre mentre torna a casa, l'Adaline té un accident. En aquest moment, un llampec cau sobre el vehicle i causa un triple efecte: el seu cor es reanima, el seu cos sobreviu un estat d'hipòxia, i ella es fa immune al pas del temps.

Tràiler oficial. Font: Youtube


Així doncs, ella atribueix la seva inalterable aparença a la bona sort, la dieta sana i l'exercici, però un dia és detinguda per una infracció de trànsit i surt fugint de casa per evitar que el seu secret es descobreixi. 

Aleshores decideix tornar a Nova York, on aconsegueix una feina d'administrativa en un hospital, i investiga el per què de la seva malaltia, i arriba a la conclusió que no hi ha cap explicació a aquesta condició. Un altre dia, dos oficials la detenen amb l'argument de no tenir registre de la seva residència, però la veritat és que anaven a portar-li per fer-li proves sobre la seva condició. Adaline aconsegueix escapar, i decideix canviar la seva residència, aparença i identitat cada dècada. Pren la decisió que mai dirà una sola paraula del seu secret a ningú. 

Anys després, durant el sopar d'any nou, coneix a Ellis Jones, de qui s'enamora. Amb ell, viuen diversos moments molt especials. Un dia, ell la convida a la festa d'aniversari dels seus pares per celebrar els seus 40 anys de matrimoni, però resulta que el pare de Ellis és un tal William Jones, de qui ella es va enamorar a Londres en la dècada dels 60's. Durant el cap de setmana a casa als pares de l'Ellis, en William ho descobreix quan veu una cicatriu que ell mateix li va cosir. 
Ella en ser descoberta, fuig i en un moment de la fugida decideix que no marxarà mai més. Però en aquest moment, té un accident i queda en estat d'hipotèrmia. L'Ellis arriba minuts després, i intenta reanimar el seu cor, però sembla que no ho aconsegueix. Al cap d'una estona, arriba l'ambulància i reviu a l'Adeline amb un desfibril·lador. Fet que provoca que els seus gens retornin al seu curs natural d'envelliment.


Blake Lively en el paper d'Adaline. Font: Google




Entrades populars