El Televident: Antonio Banderas a "Mi casa es la tuya"

Antonio Banderas a Mi casa es la tuya. Font: GoogleSensacional. Fantàstic. Excels. La veritat és que l'Antonio Banderas em va sorprendre per la seva sinceritat, per ser proper, i com no, per no amagar la seva sensibilitat.
Convé ressaltar que el programa de Telecinco va ser líder en la seva franja d'emissió, després d'haver obtingut una molt bona audiència, un 17,8% de share; és a dir, 2`8 milions de persones estaven veient Mi casa es la tuya dilluns passat. El programa va tenir mig milió més d'espectadors que l'anterior porgrama. 

Voldria fer especial èmfasi en que l'actor, Antonio Banderas, no es va mossegar la llengua en cap moment. Va parlar sense embuts dels seus inicis complicats a Madrid, de l'Obama, de la moguda madrilenya, del Pedro Almodóvar, de l'Alzheimer que va patir la seva mare, entre d'altres revelacions. 

Tal va ser l'impacte, que l'endemà alguns mitjans de comunicació varen destacar les 7 gran revelacions de Banderas a Bertin Osborne, el presentador del programa de mediaset.  

Finalment, si un dia disposeu d'una estona, feu-li un cop d'ull. Així doncs, el trobareu a la web de telecinco. 

Comentaris

Entrades populars