La vida és bonica, però a vegades complicada...


La vida és bonica però a vegades complicada, és una cançó que ha format part, i seguirà formant part de la banda sonora de la meva vida. 
La veritat, és que és un honor haver format part d'una generació que escoltava, i segueix escoltant, música en la seva pròpia llengua. Som una generació que vam créixer amb la música dels Pets, Sau, Sopa de Cabra i Sangtraït; a l'escola, a l'hora del pati, jugàvem amb català, fèiem les matemàtiques en català, i molt probablement, hem perdut la virginitat amb català. Som la constatació que fer i escoltar música amb la pròpia llengua, és una normalitat absoluta. 

Per molts, és molt millor haver crescut amb els Beatles o els Rolling Stones, però, sabeu què passa, que la vida són generacions; i tampoc crec que haguem d'elevar els primers perquè són internacionals, i creure que els segons, pel fet de ser catalans, són de segona divisió. 

Gaudiu d'un grandíssim concert, on podreu gaudir d'una de les altres joies del seu repertori, Agost. Que sigueu molt feliços!!!

 
Els Pets a l'Auditori de Girona. Font:Raimon Molinari


Comentaris

Entrades populars